Dotkněte se osobností českého letectví – Flying for People začíná za týden!

728x90_3

Lahůdka pro stávající, ale i pro budoucí příznivce letectví se chystá od pátku 20. do neděle 22. května 2016. V Praze Karlíně se uskuteční první ročník akce Flying for People. Během tří dnů budou mít návštěvníci možnost seznámit se s prezentacemi více než tří desítek českých firem, škol a univerzit, prohlédnout si kolekci výstav fotografií z leteckého prostředí a také setkat se s mnoha zajímavými leteckými osobnostmi – např. s českým pilotem Red Bull Air Race Martinem Šonkou, pilotkou American Airlines Alenou Zikovou, nestárnoucím nestorem české letecké akrobacie Jiřím Kobrlem, duchovním otcem projektu ultralehkého letounu UL-39 Albi Robertem Theinerem a dalšími.

Rozhovor se členem organizačního týmu FFP Martinem Melounem:

 

Brány karlínského Aerohouse budou otevřeny v pátek, v sobotu i v neděli od 10 hodin, první dva dny do 19 hodin, v neděli pak do 16 hodin. Celá akce je pro veřejnost zcela zdarma!

Televize airZone.TV bude mít v expozici instalováno provizorní studio, ve kterém se pokusíme před zraky návštěvníků natočit několik pokračování pořadu „Z očí do očí“ – rozhovorů se nejzajímavějšími přítomnými osobnostmi. Samozřejmě se velice rádi osobně setkáme i s našimi fanoušky, které srdečně na akci zveme!

Více podrobností naleznete na webu akce: www.flyingforpeople.com.

ffp_pozvanka

 

Zveřejnit odpověď