Toužíte po kvalitním dronu s kamerou? Nepropásněte Black Friday DJI Store v Praze a složte si také svůj ADVENTURE CAM PACK

Omlouváme se za komerční sdělení, ale pokukujete-li delší dobu po některém z produktů značky DJI, mohl by se vám hodit aktuální tip. Partner airZone.TV – společnost Telink, která provozuje značkovou prodejnu DJI Store v Praze (Na Zlatě 2835/3) přichází od 17. do 19. listopadu s velice atraktivní slevovou akcí DJI Black Friday. Od pátku do neděle bude možné v DJI Store zakoupit celou škálu produktů od kamerových dronů po tříose stabilizované ruční kamery s výraznými několikatisícovými slevami.

Aktuální nabídku si můžete prostudovat ZDE.

Naše agentura Cumulus media s.r.o. provozující airZone.TV spolupracuje se společností Telink na vývoji optimalizované ultralehké sestavy vybavení vhodného pro kameramany cestovatele, kteří potřebují co nejlehčí výbavu, ale nejsou ochotni slevit ze stoprocentně profesionální kvality výstupu. Sestava nazvaná ADVENTURE CAM PACK má v této chvíli konkrétní obrysy a na televizi airZone.TV můžete už i vidět několik reportáží, které vznikly jen s použitím techniky, která váží i s batohem do 8 kg.

Pokud máte zájem o další informace ohledně sestavy ADVENTURE CAM PACK, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 775 585 615 nebo e-mailem campack@cumulus.cz.

Miroslav Oros, airZone.TV

Zveřejnit odpověď