Lucerna: českým letcům to slušelo i v podzemí

Už 26. ročník Leteckého plesu hostila v sobotu 11. února věhlasná pražská Lucerna. Pokud by se dalo soudit z účasti na plesu a tanečních figur, jak hodně se piloti těší na nadcházející leteckou sezónu, museli bychom říci: „máme se na co těšit“. Bylo plno.

Letecký ples 2017 Lucerna

Letecky_ples_orchestr_Karla_Vlacha

Program leteckého plesu byl sestaven především k tanci, bez pompézních vystoupení slavných hvězd showbusinesu. O vysokou hudební úroveň se postaral legendární Orchestr Karla Vlacha.

Letecky-ples_tanecnici

Letecky_ples_tanecnici

Díky ukázkám umění leteckých modelářů (Tomáš Andrlík, Jan Sedláček, Tomáš Ciniburk, Martin Pasáček) se sál Lucerny proměnil na chvíli v podzemní letiště. Nouzi o aplaus diváků neměli.

letecky_ples_modelari

letecky_ples_letova_ukazka

letecky_ples_titulka

Tradičním moderátorem večera byl Alexander Hemala, který s noblesou přivítal i hlavní zpěvačku večera Aničku Slováčkovou (dcera herečky Dagmar Patrasové a saxofonisty Felixe Slováčka).

Letecky_ples_Hemala_Slovackova

Na parketu, v ochozech i prostorách pro občerstvení se to hemžilo uniformami i elegantním společenským civilem. Všichni se mohli těšit na slosování vstupenek o velmi hodnotné letecké ceny – včetně poukazu na 2 letenky na Kanárské ostrovy, let horkovzdušným balónem, návštěvu leteckého dne v Anglickém Duxfordu či „let“ v simulátoru Boeing 737.

letecky_ples_uniformy

letecky_ples_prisali

letecky_ples_korzo

Pořadateli plesu byli: Svaz letců ČR a společnost Aviatik s.r.o. Takto vypadal parket Lucerny z „leteckého“ nadhledu:

Letecky_ples_nadhled

Zbyněk Smetana, airZone.TV

 

Zveřejnit odpověď