Muzejníci z Kunovic se maskují – maskujte se taky

Velice sympatický mail přistál dnes v naší redakční e-mailové schránce. Přestože na ně současná koronavirová situace citelně dopadá, aviatičtí nadšenci z Leteckého muzea v Kunovicích ji berou s nadhledem a snaží se být vzorem. Uvědomují si, že jedině tak mohou přispět k tomu, aby se dění co nejdříve přiblížilo normálu. I proto přišli s akcí „Maskovaní muzejníci z Kunovic“.

Celý text e-mailu:

Šály a obličejové masky patří k výbavě pilotů od počátků letectví. Proto se jich nebojíme ani my. Pokud budete muset vyrazit mimo své domovy, vyzbrojte se prosím, po vzoru prvních vzuchoplavců, alespoň improvizovanou ochranou obličeje. Pomáháte tím chránit nejen sebe, ale především ty, kteří to nejvíce potřebují. 

Děkujeme!
Tým muzejníků z Kunovic
A nechybí ani originální obrazový doprovod od šéfa muzea Martina Hrabce:
Muzejníci_roušky_01 (1)
Pokud se chcete k akci připojit a aktivity Leteckého muzea v Kunovicích podpořit, navštivte facebookovou stánku muzea.
Tým Leteckého muzea v Kunovicích patří dlouhodobě mezi nejaktivnější skupinu lidí ve svém oboru. Kromě několika desítek unikátních letadel a vrtulníků patřících k historii československého letectví se stará např. i o letoun Tupolev Tu-154M „Naganský expres“ z bývalé vládní letky, který v rámci projektu „Velký přelet“ zachránili před sešrotováním.
Za redakci airZone.TV dáváme palec nahoru, klobouček dolů a roušku nahoru.
Miroslav Oros, airZone.TV

 

Zveřejnit odpověď