Nabíráme síly. Prázdniny budou ve velkém stylu!

Milí diváci a čtenáři našeho portálu! První prázdninový týden je v airZone.TV ve znamení odpočinku, nabírání sil a zalykání se rodinným štěstím. To vše je potřeba, protože už druhý prázdninový týden vypukne to pravé letecké zpravodajské šílenství, které trochu na chvilku poleví až v polovině září. Co nás a tím pádem i vás čeká?

IMG_20160706_101153

Od pondělí 11. do čtvrtka 14. července budeme reportovat o zajímavostech přímo z Farnborough International Airshow 2016.

O víkendu 16. – 17. července nezapomeneme sledovat další pokračování seriálu Red Bull Air Race s Martinem Šonkou a Petrem Kopfsteinem. Čtrnáctka pilotů Master Class si to tentokrát rozdá v Budapešti.

17. a 18. července budeme také u prvního představení vojenského letounu Embraer KC-390 v České republice.

21. a 22. července budou naše kamery u opravdové lahůdky. Podrobnosti zatím nemůžeme publikovat, ale jde o akci, která udělá radost všem příznivcům letectví a historie.

Od 24. do 31. července budeme natáčet reportáž z mistrovství světa v akrobacii na kluzácích v Maďarsku. Na airZone.TV přineseme aktuální postřehy, pro ČT4 Sport následně připravíme 30minutovou souhrnnou reportáž.

6. srpna nás čeká cesta do Litvy na mistrovství světa v plachtění. Zde budeme do 13. srpna natáčet reportáž pro ČT4 Sport a na airZone.TV přineseme aktuální zajímavosti.

Od 18. do 21. srpna probíhá v Podhořanech 2. mistrovství České republiky ve vrtulníkovém létání, kde bychom se také chtěli zastavit.

A už jsme na konci prázdnin. Poslední prázdninovou sobotu si nenecháme ujít další ročník největší akce LAA ČR – Slet LAA ČR Sobě – 27. 8. v Jihlavě.

A rovnou z Jihlavy vyrazíme do Francie k jezeru Annecy na mistrovství světa v paraglidingové akrobacii. Opět přineseme aktuální zprávy na airZone.TV a připravíme 30minutový dokument pro ČT4 Sport.

Jak vidíte, čeká nás toho opravdu hodně. A naším prostřednictvím přirozeně i vás!

Příjemné léto!

Miroslav Oros, airZone.TV

Zveřejnit odpověď