Osobnosti světového letectví míří do Prahy – Flying 4 Students už 8. a 9. března

Mezinárodní konference Flying 4 Students se blíží. Už 8. a 9. března mají příznivci letectví a také zájemci o kariéru v letectví možnost navštívit v prostorách Betlémské kaple ojedinělou akci – Flying 4 Students. Nenechte se mýlit názvem akce, ta je určená kromě studentů i pro širokou veřejnost.

27783731_10215572534250016_47892279_n

Jména vystupujících jsou lákavá. Ve čtvrtek 8. března v Betlémské kapli promluví Susan X. Ying – bývalá ředitelka technologického výzkumu společnosti Boeing a současná prezidentka Mezinárodní rady pro vědu v letectví. Dále vystoupí Roland Vermeiren – prezident světové Asociace leteckého lékařství a předseda lékařské rady Eurocontrolu. Zajímavé bude určitě i vystoupení šéfa sekce ochrany ovzduší a snižování hluku londýnského letiště Heathrow Ricka Normana. V programu bude zastoupena i česká armáda v podobě vojenských pilotů Jaroslava Míky a Ivo Kardoše, jehož vystoupení s letounem JAS-39 Gripen se stávají čím dál známějšími. Čtvrteční program zakončí předseda Lindbergh Foundation John Petersen – bývalý vojenský pilot námořnictva Spojených států.

Speakers FB_alternative-08

Pátek 9. března se můžete těšit třeba na bývalého člena slavné britské akrobatické skupiny Red Arrows Justina Hughese, o zážitky a zkušenosti ze své bohaté a dobrodružné letecké kariéry se podělí Jan Jurek, který v roce 1968 odešel z ČSSR do Kanady a třešničkou na dortu bude vystoupení vedoucího skupiny Breitling Jet Team Jacquese Bothelina.

Speakers FB_alternative-02

Kromě besed a přednášek chystají organizátoři ve spolupráci se svými partnery z řad nejvýznamnějších leteckých firem workshopy pro zájemce o kariéru v letectví. Mezi partnery patří např. Eurocontrol, ABS Jets, Řízení letového provozu, OK Aviation, GE Aviation, Aero Vodochody nebo Blaník Aircraft.

Speakers FB_alternative-01

Vstupenky na akci je možné objednat na webu www.flyingforstudents.com, kde také najdete další podrobnosti. Cena vstupenky na oba dny je 1500 Kč a cena obsahuje přístup na všechny besedy a workshopy a také občerstvení a oběd po celou dobu konání akce. A pozor – prvních 350 studentů získává 50% slevu!

Miroslav Oros, airZone.TV

FB banner-01

 

Zveřejnit odpověď