Tento týden exkluzivně z Číny!

 

AIRZONE.TV je partnerem české expozice veletrhu Mianyang Science and Technology Fair, který proběhne od čtvrtka 17. do soboty 19. 9. 2015 v čínském Mianyangu. Mianyang je s pěti milióny obyvatel druhé největší město provincie Sechuan. Provincie Sechuan se nachází v jihozápadní Číně a jejím hlavním městem je Chengdu.

cn

Město Mianyang je významné především svým obrovským výzkumným a technologickým centrem. Do strategického plánu svého rozvoje zahrnulo také všeobecné a sportovní letectví. Česká republika se svým AZ řešením pro všeobecné letectví v Číně v minulých letech oslovila vedení provincie Sechuan a jednání vyústila ve fakt, že české letecké firmy a čeští odborníci jsou zde vnímáni jako světová špička v oboru. I proto se Česká republika bude prezentovat na Mianyang Science and Technology Fair především svými letadly, produkty a službami souvisejícími s letectvím.

Televize AIRZONE.TV je partnerem této akce a Miroslav Oros se vám během příštího týdne přihlásí exkluzivně z Mianyangu s aktuálními zprávami nejen z české expozice – sledujte AIRZONE.TV vždy ve středu, čtvrtek a pátek večer!

Upoutávka na české aktivity v Sechuanu:

 

Reportáž z roku 2014:

https://www.youtube.com/watch?t=55&v=hkvQR4-WWSU

Zveřejnit odpověď