Filmová soutěž airZone.TV – HLASOVÁNÍ! (hlasujte do 17. 1.)

soutez_zima_2016

Až do neděle 17. ledna můžete dát hlas jednomu ze sedmi snímků, které se probojovaly do zimního kola Filmové soutěže airZone.TV 2016. Právě v neděli 17. ledna bude od 20 hodin v přímém přenosu na www.airzone.tv hlasování ukončeno a bezprostředně poté budou vyhlášeny výsledky.

Autoři nejlepších tří snímků získají originální skleněné trofeje televize airZone.TV a dále věcné ceny od partnerů soutěže, kterými jsou:

Tři nejlepší snímky navíc postoupí do velkého finále Filmové soutěže airZone.TV, které proběhne v prosinci 2016 a autor vítězného snímku získá originální ručně vyráběnou skleněnou trofej z dílny mistra skláře Jiřího Pačínka z Lindavy v severních Čechách (www.pacinekglass.com).

Z předešlé věty vyplývá, že Filmová soutěž airZone.TV bude v průběhu roku 2016 pokračovat. Ano, vzhledem k zájmu dalších filmařů, kteří se „rozhoupali“ až v průběhu tohoto kola, vyhlásíme další tři kola – jarní, letní a podzimní. Z každého kola postoupí tři nejlepší snímky do velkého finále.

Nyní je ale třeba určit vítěze premiérového kola, takže vzhůru do toho!
(hlasovat mohou pouze přihlášení uživatelé airZone.TV – přihlášení nic nestojí a získáváte jím rozšířené možnosti užívání portálu airZone.TV – REGISTRACE, PŘIHLÁŠENÍ)

[poll id=“2″]

 

Přehled všech soutěžních filmů Filmové soutěže airZone.TV – zima 2016 – naleznete v tomto článku.

banner_velky_partneri_zima2016

Zveřejnit odpověď