airZone.TV vyhlašuje SOUTĚŽ filmů s leteckou tématikou!

Televize airZone.TV vyzývá všechny tvůrce filmů, aby se zúčastnili SOUTĚŽE filmů s leteckou tématikou. Do soutěže je možné přihlásit libovolně dlouhý film s libovolnou leteckou tématikou. Uzávěrka přihlášek je v neděli 6. 12. 2015 o půlnoci. Přihlášení je možné pomocí on-line formuláře (odkaz níže ve článku).

V prvním kole bude filmy hodnotit porota složená z filmařů, novinářů a leteckých osobností. Nejlepší snímky budou v náhodném pořadí uveřejněny mezi letošními vánočními svátky ve vysílání televize airZone.TV. Po odvysílání posledního snímku bude spuštěno on-line hlasování, které určí vítěze ceny diváků.

Vítězové cen diváků i cen poroty budou odměněni skleněnými trofejemi, a také finančními a věcnými cenami od partnerů akce. Vyhlášení výsledků proběhne v živém přenosu on-line v neděli 17. ledna 2016 od 20:00 na www.airzone.tv!

Všechny filmy musí být možné shlédnout on-line (např. na YouTube.com nebo Vimeo.com), ve výjimečných případech je posílejte např. přes www.uschovna.cz na adresu miroslav@cumulus.cz.

Těšíme se na vaše počiny!!!

CHCI PŘIHLÁSIT FILM! (vyplňte on-line formulář)

trofej_airzone

Zveřejnit odpověď