Srpen ve znamení akrobacie, balónů a historie

gliders_aerobatics

Nabitý program čeká diváky televize AIRZONE.TV ve druhé polovině prázdnin. Od 5. do 15. srpna hostí letiště Zbraslavice mistrovství světa v bezmotorové akrobacii, stejně tak 5. srpna začíná v Radešíně na Vysočině mistrovství České republiky v balónovém létání s rekordním počtem účastníků. Mistra ČR bychom měli znát v sobotu 8. srpna. Na obou akcích budeme s našimi kamerami a přineseme reportáže.

_DSC0289

Ve druhé polovině měsíce se vydáme na letiště Zábřeh, kde se bude od 15. do 22. srpna konat velký mezinárodní sraz historických kluzáků. A konec prázdnin bude tradičně ve znamení svátku sportovních letců – Sletu LAA Sobě, který se koná 29. srpna na letišti Jihlava – Henčov.

064

A konec prázdnin bude tradičně ve znamení svátku sportovních letců – Sletu LAA Sobě, který se koná 29. srpna na letišti Jihlava – Henčov.

laa_sobe

Kromě toho se nezapomeňte ve středu 12. srpna dívat na poslední dokument ze série Letecká záchranka. Tentokrát se podíváme na jeden netypický zásah letecké záchranky v Ústí nad Labem.

Usti_titul

Červenec 2015 byl rekordním měsícem televize AIRZONE.TV s více než 50 000 diváky. Těší nás to a zároveň zavazuje. Pokud jste naše kamery viděli na nějaké akci, ale pořad z této akce se do vysílání ještě nedostal, určitě dostane důstojnou příležitost po sezóně.

A nebojte se napsat na náš facebook, nebo diskutovat pod jednotlivými příspěvky. A pokud máte tipy na zajímavé reportáže, rozhovory nebo máte nějakou zajímavou krátkou zprávu, nebojte se ji naším prostřednictvím pustit do světa. Redakční mail je info@cumulus.cz.

Zveřejnit odpověď