Ústecké kolotoče a houpačky aviatika Kukačky zvítězily v soutěži airzone.TV!

Máme za sebou historicky druhé pokračování filmové soutěže airZone.TV. Z přihlášených 15 snímků vybrala redakce televize airZone.TV sedm, které postoupily do finále. Od středy 16. června měl pak každý snímek od 20 hodin 24 hodin prostor na titulní straně portálu airZone.TV a po projekci sedmého snímku bylo spuštěno hlasování veřejnosti – tedy diváků televize airZone.TV. A to skončilo dnes, tedy 30. 6. ve 20 hodin.

Oproti zimnímu kolu se hlasování zúčastnila asi jen čtvrtina diváků – je otázkou, zda za to může letní počasí a blížící se prázdniny, malá aktivita soutěžících na sociálních sítích, nebo něco jiného, třeba nutnost přihlásit se nebo registrovat na náš portál – anonymy totiž nebereme. Přihlášené snímky měly svou úroveň, každý byl něčím originální a první tři, budou ve vánočním finálovém kole platnými hráči o originální ručně vyrobenou trofej od firmy Pačínek Hand Made Glass.

kukacka

Nejvíce divákům zamotal hlavu Leoš Kukačka se svým snímkem Ústecké kolotoče a houpačky. Leoš Kukačka létá se svou Sovou na letišti v Ústí nad Labem a se svými fotografiemi a videi, které pořizuje nejvíce z kamer a fotoaparátů připevněných na „těle“svého letadla, je v Ústí a okolí už poměrně známý. Leoš získal celkem 29% hlasů a zaslouženě se stává vítězem tohoto kola.

trybenekr

Probuzení fanoušci plachtařského reprezentanta a také leteckého konstruktéra Pavla Trybenekra vytáhli jeho snímek MS Juniorů v plachtění 2016 – Austrálie z ranního třetího na konečné druhé místo. Tento snímek, který konkuruje našemu dokumentu, který kromě airZone.TV odvysílala i Česká televize, získal celkem 19% hlasů.

mayer

Pomyslný bronz nakonec získal snímek Paragliding season 2014 & X-Alps training dalšího reprezentanta ČR, tentokrát v paraglidingu – Stanislava Mayera. Standa je univerzální paraglidista a všechny způsoby tohoto sportu mu jdou. Nejvíce se zviditelnil svou úspěšnou účastí na závodě Red Bull X-Alps 2015, je ale také reprezentantem a mistrem ČR v přesnosti přistání, příznivcem XC létání a akrobacie. V letošním roce se také stal nejlepším sportovcem LAA ČR za rok 2015. Nás těší, že na své přilbě hrdě nosí i logo naší televize.

První tři autoři získávají skleněné trofeje od airZone.TV, letenky na zážitkový simulátor o společnosti iPilot, letecké oblečení značky Antonio a také poukázku na let s instruktorem od letecké školy Flygyro.

Všem blahopřejeme a těšíme se na další snímky v dalších kolech filmové soutěže televize airZone.TV!

Na ty „jarní“ se přirozeně můžete podívat i nyní…

Filmová soutěž airZone.TV – jaro 2016 – VÝSLEDKY

Partnery jarního kola Filmové soutěže airZone.TV jsou:

antonio_logo2
ANTONIO (www.antonio.eu)
– originální oblečení pro piloty

ipilot
iPilot (www.ipilot.cz)
– zážitkové lety na simulátorech dopravních letadel

flygyro
Fly Gyro (www.flygyro.cz)
– letecká škola s kompletní nabídkou (MPG, ULL, MZK a ULV)

 

Zveřejnit odpověď