V neděli v osm večer sledujte vyhlášení živě!

Konečné výsledky prvního kola prvního ročníku Filmové soutěže televize airZone.TV budeme znát už v neděli 17. ledna po 20. hodině, kdy bude v přímém přenosu z ústecké základny televize airZone.TV hlasování ukončeno a budou vyhlášeni vítězové.

Průběžné výsledky jsou velice zajímavé, stejně jako byl zajímavý dosavadní průběh hlasování. Na čele se průběžně vystřídalo hned několik filmů – nemalý vliv na tom bezpochyby měla i momentální aktivita autorů a jejich fanoušků. Necelé dva dny před koncem hlasování na čele svým pronásledovatelům odskočil film Létání je můj život, o další příčky ale svedou tuhý boj hned tři snímky – Hopsavé para léto 2015, Speikboden a Letecká sezóna 2015. Vzhledem k tomu, že do velkého finále postupují tři snímky, bude tento souboj ještě zajímavý. Dá se předpokládat, že i příznivci snímků krčících se zatím na chvostu ještě neřekli poslední slovo.

Na všechny účastníky tohoto kola čekají drobné upomínkové předměty od partnerů Filmové soutěže – společnosti Aviatik a Letecké amatérské asociace. První tři ocenění získají každý skleněnou trofej od televize airZone.TV a poukázku na půlhodinový let v simulátoru dopravního letadla od společnosti iPilot.

Hlasovat pro nejlepší snímky můžete NA TÉTO STRÁNCE!

Takže ještě jednou – sledujte přímý přenos vyhlášení výsledků zimního kola Filmové soutěže airZone.TV 2016 – v neděi 17. 1. od 20:00 na www.airzone.tv!

banner_velky_partneri_zima2016

Zveřejnit odpověď