„Velký přelet Naganského expresu“ od středy do neděle na airZone.TV – redaktor airZone.TV přímo v konvoji!

 

Kunovická posádka se těší na přílet01

Televize airZone.TV bude mít jako jediné médium privilegium mít svého redaktora přímo v konvoji „Velkého přeletu Naganského expresu“, který by měl od pátku 23. do neděle 25. září převézt rozmontovaný letoun TU-154M z letiště Praha – Kbely do Leteckého muzea Kunovice. Chystaná akce, která se mimochodem stala třetím nejúspěšnějším projektem crowdfundingového portálu Startovac.cz, nemá v historii české silniční přepravy obdobu. Průběh akce, včetně aktuální polohy, videí, fotografií a nejaktuálnějších novinek budete moci sledovat už od středy 21. září od 20 hodin na adrese: www.airzone.tv/news/velky-prelet.

vizualizace_2000

Kromě redaktora v konvoji bude mít televize airZone.TV ještě další jednotku, která se bude pohybovat mimo konvoj a přinese zprávy, záběry a reakce z pohledu „zvenčí“.

Chystáme zpravodajství jak formou průběžně aktualizované textové reportáže doplněné fotografiemi, tak formou krátkých zpravodajských videí, ve kterých také divákům airZone.TV připomeneme historii tohoto projektu, který sledujeme od jeho počátku.

A kudy pojedeme? Vyrazíme v pátek ráno z Prahy-Kbel na Brandýs nad Labem, Čelákovice, Poděbrady, Okřínek, Jičín, Milovice u Hořic. Tam si dáme po zbytek dne přestávku a v noci budeme pokračovat na Hradec Králové, Býšť, Ostřetín, Vysoké Mýto, Litomyšl, Moravskou Třebovou, Mohelnici a Břuchotín. Tam si od sobotního rána dáme celodenní pauzu a o půlnoci vyrazíme na poslední etapu – Olomouc, Daskabát, Lipník nad Bečvou, Přerov, Hulín, Otrokovice, Staré Město… a Kunovice. Plánovaný příjezd do Kunovic bude v neděli v ranních či dopoledních hodinách.

vp_mapa

Předběžný program airZone.TV od středy 21. 9. do neděle 25. 9.
(omlouváme se, ale reálné podmínky nám pravděpodobně umožní připravit jen cca 1 video denně, děkujeme za pochopení).

Středa 21. 9.
20:00 Začátek on-line zpravodajství

Čtvrtek 22. 9.

Celý den: On-line zpravodajství
21:00 VIDEO: Denní souhrn – Čtvrtek 22. 9.

Pátek 23. 9. (konvoj jede od 9:30 do 15:20)

Celý den: On-line zpravodajství text + foto + on-line přenos polohy konvoje.
21:00 VIDEO: Denní souhrn

velky_prelet

Sobota 24. 9. (konvoj jede od 3:30 do 7:30)

Celý den: On-line zpravodajství text + foto + on-line přenos polohy konvoje.
21:00 VIDEO: Denní souhrn

Neděle 25. 9. (konvoj jede od 0:30 do 9:00)

Celý den: On-line zpravodajství text + foto + on-line přenos polohy konvoje.
21:00 VIDEO – Denní souhrn

Miroslav Oros, airZone.TV

11

 

Zveřejnit odpověď